Serbuk Kolagen Asli


Apa itu kolagen?


Kolagen adalah salah satu protein yang menyusun tubuh manusia. Keberadaannya adalah kurang lebih mencapai 30% dari seluruh protein yang terdapat di tubuh. Dia adalah struktur organik pembangun tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Serat kolagen memiliki daya tahan yang kuat terhadap tekanan. Kata kolagen sendiri berasal dari bahasa yunani yang ertinya (bersifat lekat atau menghasilkan pelekat).
Kini, anda boleh memiliki serbuk kolagen asli dalam pelbagai packing: (KOS POS PERCUMA)


  • 50gram       = RM 10
  • 100gram     = RM 20
  • 200gram    = RM 40
  • 500gram    = RM 100
  • 1kg               = RM 200
Khasiat kolagen daripada pengambilan secara konsisten 2 gram sehari (satu sudu teh) dapat mengekalkan kecantikan kulit, melicinkan kulit dan mengekalkan keanjalan kulit.


Serbuk Kolagen kami asli iaitu tanpa apa-apa campuran. Oleh itu, ia sangat berkhasiat dan berguna dalam menjaga, merawat dan mengekalkan kulit yang licin dan sihat. 
Salah satu fungsi kolagen selain utk kulit yg cantik ialah  berfungsi sebagai ejen "chondroprotective", dimana ia melindungi "cartilage" daripada berkurangan. Collagen merupakan bahan yang digunakan untuk pembentukan dan pembaikan 'cartilage'. Ia juga boleh mengurangkan kerosakan kepada sendi dan pada masa yang sama dapat mengurangkan kesakitan sendi dan bengkak.


Untuk mendapatkan kesan terbaik, ambil kolagen pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. Serbuk kolagen ini adalah cepat larut dalam air, dan boleh ditambah dalam apa-apa air seperti jus, air milo dan sebagainya. 
Untuk pembelian dan pertanyaan sila emel ke spirulinapowder2010@gmail.com/johan_makro@yahoo.com terlebih dahulu untuk memastikan stok mencukupi untuk anda..


Terima kasih..

sihat bersama ACTIVE LIFE